TOERUSTING ALLEEN VOOR VROUWEN:     LEVEN MET EEN MISSIE:    5 DAGDELEN OF TIEN AVONDEN:    INFO:HIERONDER.

Nieuw!!

Vanaf volgend jaar Maart 2019 gaan wij vanuit onze organisatie toerustingsdagen of avonden organiseren  alleen voor vrouwen.

Hoe is het om te leven met een missie?

Hoe is het voor vrouwen om te leven met een missie en  passie?

Hoe is het voor vrouwen om te leven met een roeping of opdracht?

Hoe ervaar jij dit als vrouw?

Dit willen we met vele vrouwen organiseren onder het genot van een hapje en een drankje..

Waarom wij dit doen.

Honderden jaren zijn vrouwen onderdrukt,in allerlei vormen.Vrouwen werden beschouwd als minderwaardig.Ze kregen geen onderwijs,ze werden niet begrepen,het enige recht wat ze hadden was het aanrecht.Ze moesten van velen dom blijven.Vanaf 1950 is er veel veranderd,maar we zijn er nog niet.God roept vrouwen op om op te staan,God zelf wil vrouwen uit de slavernij bevrijden,Hij ziet vrouwen niet over het hoofd.Er is in Nederland veel verkapte slavernij,soms zien vrouwen het zelf niet,het is opgelopen van generatie op generatie.Het oudste beroep is prostituee,4/7000 zijn er in Nederland.Vrouwen zoals jij en ik.Maar wat we niet over het hoofd mogen zien is dat er heel veel vrouwen thuis achter de ramen zitten,vele vormen van slavernij is aan de orde in nederland,soms is het echt heel dichtbij.In je familie,je buren,of je kerkgemeenschap.Zie deze vrouwen niet over het hoofd,keur ze niet af,doe je ogen er voor dicht,loop er niet voor weg..Huishoudelijk geweld is er in vele soorten en maten,misbruik evenzo,hoe dit komt?Vrouwen zijn nog steeds minderwaardig en toch zegt de Bijbel hierover iets anders!

In Tessalonicenzen 2:3 staat dat Hij je waardig heeft gekeurd.Geen slaaf,geen angst meer.In Romeinen 8:28 staat.En wij weten dat voor wie God liefhebben,voor wie volgens Zijn voornemen geroepen zijn,alles bijdraagt aan het goede.In Nederland zijn er nog zoveel vrouwen die niet kunnen lezen of schrijven,niet kunnen mee komen,een sterke minderwaardigheids gevoel hebben,in slavernij terechtkomen.Maar daar tegenover ook vrouwen die veel hebben gestudeerd,zitten vrouwen tussen die met moderne slavernij in aanraking komen,omdat ze de juiste weg niet weten te bewandelen.Deze vrouwen willen wij met elkaar verbinden,zodat ze elkaar mogen bemoedigen en versterken.

We hebben vrouwen nodig die mee willen strijden voor onrecht.Vrouwen die onderdrukt worden,ja soms gewoon thuis door eigen man,aan de buitenkant niets te zien,maar misvormd aan de binnenkant!

God zoekt jou!

Wil jij opstaan en ons mee helpen om vrouwen toe te rusten,onderwijs te bieden,hen laten weten dat ze waardig gekeurd zijn?

Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met jou op!

Ben jij erbij?

5 Dagdelen of Tien avonden.

Voor wie is deze cursus?

1: Je weet dat er een roeping op je leven ligt,dat er een missie voor je ligt.

2:Je wil Gods missie vorm geven.

3:Hoe kan ik Gods stem verstaan.

4:Hoe ontdek je Gods wil.

5:Missie:Roeping:Opdracht en kerk.

Interesse? Vul het formulier in hiernaast!

Je krijgt binnen drie dagen een mail terug!

Wat is nou precies toerusting.

Vanuit onze organisatie'Hart Voor Vrouwen'in Stadskanaal willen wij vrouwen de mogelijkheid bieden om te groeien.

Vanuit de Bijbel willen wij jou toerusten met datgene wat nodig is om naar volwassenheid te groeien in Christus.

Door het hele verhaal van de Bijbel te ontdekken,leer je God beter kennen.

Vanuit onze organisatie helpen wij,bemoedigen wij,versterken wij en begeleiden wij vrouwen.

Om mensen te begeleiden heb je wel toerusting nodig.

Wil jij je laten toerusten, samen met andere vrouwen?

Als wij ons samen verbinden staan we sterker.

Het komend seizoen willen wij vrouwen uitnodigen om ons als team bij te staan.

Binnen ons team zijn er vrouwen opgestaan.We hebben binnen ons team een buddy, geestelijke mentor,klaagvrouw,coach,pastorale werker,psycho therapeut,en twee spreeksters.

Voel jij je geroepen om op te staan en de ander in nood te helpen,dan ben je van harte welkom in ons team.

Voel jij je geroepen om te spreken,laat het ons weten,wij geven je een podium waar jij je spreekbeurt mag houden.

Wat is een geestelijke mentor? Een geestelijke mentor is een vrouw die je geestelijk bij staat,zij zal proberen om je geestelijk toe te rusten,en op al je vragen te proberen te antwoorden.

Wat is een klaagvrouw? Een klaagvrouw is iemand  je helpt met je emoties bij verlies,verlies van een dierbare,verlies bij scheiding,verlies van kinderen of ouders na een scheiding.

Wat is een Buddy? Een Buddy is iemand die je drie maanden begeleid en naast je gaat staan via een bezoekje of per mail.

Wat is een Coach? Een Coach loopt met je mee om je te begeleiden in zaken die moeilijk zijn,bijvoorbeeld,relatie,werk,huwelijk,etc.

De rest spreekt voor zich.

De namen van ons team maak ik binnenkort bekend.

Wil jij je laten toerusten of je hebt andere vragen,vul dan even het formulier in met je aanvraag voor toerusting of andere vragen.

Welkom!

 

 

Om een voorbeeld te geven van moderne slavernij is het kopen van veel goederen die gemaakt worden in het buitenland,het beeld spreekt voor zich! De verschillen liegen er niet om! Dit jurkje werd gemaakt door een vrouw..