Rust,ruimte, zowel geestelijk als lichamelijk een nieuwe uitdaging!

Wie wil dit niet!

Druk aan het brainstormen,er komen allerlei mooie creaties voorbij.Mijn passie en roeping ,organisatie'Hart Voor Vrouwen'in Stadskanaal en de regio.Zoveel vrouwen die eenzaam thuis zitten,maar wat willen wij als organisatie deze vrouwen bieden in het najaar? Zijn wij als vrouw fit om te dienen,dat is wat mij persoonlijk bezig houd.Als ik om mij heen kijk. zie ik vele vrouwen,maar ook vrouwen die niet fit zijn,sorry vrouwen dit moet er even uit.Als ik naar mij zelf mag wijzen dan ben ik de laatste tien jaar 10 kilo gegroeid,dat kan natuurlijk niet.Ik ben nogal een sportief persoon,maar merk wel dat ik wat ouder wordt en mijn tandjes wat terug moet schroeven,af en toe pas op de plaats moet maken,heb jij dit ook?Daarom heb ik iets opgezet wat wij vrouwen nodig hebben om te dienen. Het komend seizoen willen wij,organisatie,ons team,vrouwen uit hun comfortzone halen,desnoods een handje helpen en ze er uit trekken,soms hebben wij dat nodig,even iemand die ons zegt,zo kun jij niet doorgaan,dit gaat niet goed! Er zijn veel vrouwen die letterlijk uit de modder getrokken moeten worden,dat is niet mis.Soms is het wel even lekker om in je eigen sores(modder) te blijven liggen,maar daar heb je zelf niets aan,en je omgeving ook niet echt! Daarom plannen wij als organisatie, een Sta Op Dag,datum, 6 Oktober 2018, je moet echter wel zelf opstaan en de eerste stap zetten,de tweede stap staan wij klaar om jou,indien mogelijk of het nodig om jou te helpen,zowel lichamelijk als geestelijk,uit de modder....Een dag om er samen op uit trekken. We gaan wandelen,zwemmen en er is onderwijs.Spannend! Ik heb er zin in.Opgave kun je doen via het evenement,die staat op facebookpagina 'Hart Voor Vrouwen' in Stadskanaal.Of mail naar:hartvoorvrouwen@outlook.com.Wil jij mee doen, als coach,klaagvrouw of geestelijke mentor, en ons team versterken deze  Sta Op dagen,meld je dan even bij ons.Welkom! Geef je wel even op! mocht je mee willen doen,en ondertussen samen als vrouwen een onvergetelijke dag mee maken met ons,laat het ons weten! Wil je mee werken,neem dan even contact met ons op!Wij hebben er zin in,en zien uit naar het nieuwe seizoen.Wij Geloven in Groeien=Bloeien.Bloeien is Groeien in Geloof! Jaaa! Daarnaast verwijs ik je naar het kopje Onderwijs,Toerusting, Pastoraat, Therapie en(familieopstellingen)onder kopje Sta Op Dagen,lees je onze plannen voor het komend seizoen.

Doe je mee?

Vrouw,Kom Tot Bloei! Psalm 1 vers 3.

Jesaja 62:3. U zult een sierlijke kroon zijn in de hand van de Heere en een koninklijke tulband in de hand van uw God. Klinkt mooi denk je misschien. Toch ben ik ervan overtuigd dat iedere vrouw is bestemd om samen met Jezus te regeren en is geroepen de geur van Jezus te verspreiden in haar directe omgeving. Wij hopen als organisatie "Hart Voor Vrouwen" dat iedere vrouw beseft dat ze waardevol en uniek is en dat ze haar koninklijke opdracht oppakt. 'Hart Voor Vrouwen' wil vrouwen activeren, inspireren en motiveren en doen laten opstaan zodat ze in hun door God bedoelde bestemming gaan wandelen, bloeien en groeien in de kracht van de Heilige Geest. Het bijbelgedeelte Psalm 1 vers 3 komt op de vrouwenavonden vaak naar voren. Wij vinden het belangrijk om  vrouwen te bemoedigen om ze op te roepen om op te staan, wij  proberen vrouwen op deze manier op alle leeftijden te bereiken. Dit doen wij door middel van vrouwenavonden, of vrouwendagen, geven trainingen in onderwijs en workshops, nodigen spreeksters uit die ons dienen met het woord. Er zijn ongelooflijk veel vrouwen die vast zitten, thuis blijven door omstandigheden, blijven in hun cocon hun veilige zone zitten. Er zijn veel vrouwen die geen hulp durven vragen, de cijfers liegen er niet om. Als de vrouwen niet gaan opstaan gaan stralen en schitteren is bij voorbaat de helft van Gods leger al uitgeschakeld. We hebben al een paar mooie  avonden en dagen gehad. Op En Top Vrouw zijn met een cabaretvoorstelling naar Stadskanaal gekomen afgelopen Oktober 2017.Zij stonden op! Mooie herinneringen zijn gemaakt op deze vrouwendag, veel vrouwen mochten verbindingen leggen met elkaar en wie weet voor het leven, al met al een onvergetelijke dag. Janny Huizenga van Hope For Groningen is geweest op een vrouwenavond. Zij stond op! We hebben Wilma Veen gehad, ook zij stond op. Mooie herinneringen die we in ons hart bewaren en koesteren. Zij stonden op! Veel verbindingen en gezelligheid..De tafels stonden rijkelijk gedekt. We mochten als vrouw maar ook als mens veel leren van deze bijzondere vrouwen. Ik mocht ik iets met de gasten delen de vrouwen toe spreken ze bemoedigen ze uit nodigen om op te staan. Dankbaar kijken we hier op terug. Wees bemoedigd! Onze hoofdgast  was Jezus. 

Vrouw, Kom Tot Bloei!

Een juweel in Zijn kroon.

Iedere vrouw is bestemd om samen met Jezus te regeren en is geroepen om de geur van Jezus te verspreiden in haar directe omgeving.Wij hopen daarom ook dat iedere vrouw zich bewust is van het feit een juweel in Zijn kroon te zijn.

Wij hopen dat iedere vrouw zich realiseert  dat ze uniek en waardevol is en dat ze haar koninklijke opdracht oppakt! 'Hart Voor Vrouwen' wil vrouwen inspireren, motiveren en activeren op vrouwenavonden zodat ze in hun door God bedoelde bestemming gaan wandelen in de kracht van de Heilige Geest.

Wij vinden het belangrijk dat alle vrouwen van alle leeftijden  worden bereikt toegerust en onderwezen worden al met al door de liefde van Christus worden opgebouwd om het zoutend zout en het lichtend licht te zijn in deze wereld.Veel vrouwen leven in een eenzame wereld met iphone's,internet.Veel vrouwen leven in een diepe depressie en willen hier het liefst niet over praten vanwege schaamte.Wij vinden dat vrouwen het nodig hebben om zich met elkaar te verbinden opdat ze op deze manier versterkt en gezegend worden.Verbinden is depressie verslinden.Hier over willen wij  o.a communiceren op vrouwenavonden.

Vrouwen blijven tegenwoordig het liefst in hun eigen veilige omgeving.Wij willen vrouwen oproepen om op te staan te schitteren want jij mag er zijn ondanks al je stormen waar je door heen gaat.

Wij zijn bezig met herstel programma's samen de depressie  onder ogen zien en verslinden,God wil herstel brengen in levens van vrouwen jong en oud.

Hij  geneest  en.....hersteld de gebrokene van hart.

Zoek niet de therapie die aangeboden wordt in deze wereld maar  ga naar God alleen..

Depressie,stoornis,of wat ook,leg al je zorgen bij Hem neer en je zult  rust en vrede vinden..

Hij zal je verkwikken en laten proeven van het levend water...Leef!

 

U zult een schitterende kroon zijn in de hand van de Heer,een koninklijke diadeem in de hand van uw God.Jesaja 62:3

Sta op en schitter uw licht is gekomen,over jou schijnt de luister van de Heer. Jesaja 60:1

Standvastig  en vastberaden  maar in kwetsbaarheid.